weekend weg

Misschien bent u op bij ons terecht gekomen via onze flyer, misschien bent u ons op internet tegengekomen of heeft u over ons van uw arts gehoord. Het maakt eigenlijk niets uit. Het belangrijkste is dat u ons heeft gevonden!​

Het maakt niet uit of u oud of jong bent, op dit moment behandeld wordt of uitbehandeld bent en of u samen met uw partner, een dierbare of met uw ouders op pad wilt. Wat voor ons wel een absolute voorwaarde is, is dat u fit genoeg bent om te reizen. 

Medische verklaring

Wij bieden weekendjes weg aan naar diverse locaties van de Bilderberg groep, waar geen opgeleid, medisch personeel aanwezig is. Daarom vragen wij u om een medische verklaring. Deze moet geschreven en ondertekend zijn door uw arts of laatst behandelende arts waarin deze verklaart, dat u zonder extra medische begeleiding zelfstandig op reis kunt. Deze verklaring zal vervolgens door onze eigen arts beoordeeld worden.

Verder is onze stichting juist in het leven geroepen voor patiënten die zelf niet over de financiële middelen beschikken om er even tussenuit te gaan. We gaan er als stichting vanuit dat een ieder die zich aanmeldt, zich hiervan bewust is en deze voorwaarde respecteert.

   

Hotels

U bent in de tussentijd natuurlijk enorm nieuwsgierig geworden naar wat we u als stichting kunnen aanbieden en waar we u kunnen laten verblijven.

Wij bieden u en uw partner of dierbare, of jou en je ouders en broer(tjes) en/of zusje(s), een geheel verzorgd weekend, in een van de onderstaande accommodaties, aan. Dat betekent dat u zich, zonder dat u zich om de rekening druk hoeft te maken, lekker kunt laten verwennen en zich volledig kunt richten op een fijne tijd samen! 

 
 
Accomodaties
Aanmelden Weekend Weg
 

Als u in aanmerking wilt komen voor een weekendje weg, verzorgd door de Stichting Weg met Kanker, dan vragen wij u een email te sturen aan:

 

aanmelding@wegmetkanker.com of gebruik te maken van onderstaand aanmeld formulier.

Daarin vragen wij u iets over uzelf en uw situatie te vertellen en de reden waarom u vindt dat u in aanmerking komt voor een weekendje weg.

 

We gaan natuurlijk proberen om zoveel mogelijk mensen een fijn weekend te bezorgen, maar afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zou het kunnen voorkomen dat we mensen moeten teleurstellen.

Als het ons deze keer niet lukt om u een weekendje weg te sturen, betekent dat natuurlijk niet dat u zich niet opnieuw zou kunnen aanmelden. Wellicht lukt het ons (mits de reden van afwijzing natuurlijk niet een medische was) op een ander tijdstip u wel te kunnen verblijden met een weekendje weg.

Houdt er alstublieft rekening mee dat u zonder extra medische begeleiding zelfstandig op reis moet kunnen, aangezien er geen opgeleid medisch personeel op de hotel locaties aanwezig is. 

Contact
  • Black Facebook Icon

Postadres:

Postbus 9020

1006 AA Amsterdam

​​

Stichting Weg Met Kanker: 

ANBI RSIN:854985864

KvK: 62856626

 

Rekening nr: NL86ABNA0504646168

E-mail:​ aanmelding@wegmetkanker.com

aanmeldingen weekend weg

Proudly created by SKOZ Amsterdam