top of page

aanmelden Weekend weg

Het maakt niet uit of u oud of jong bent, u het weekend voor u zelf of voor iemand anders aanvraagt, maar om in aanmerking te komen voor deelname, hanteren wij de volgende voorwaarden:

- U, of diegene voor wie u de aanvraag doet, is door kanker getroffen 

 

- U, of diegene voor wie u de aanvraag doet, is fit genoeg om zelfstandig te reizen

- U, of diegene voor wie u de aanvraag doet, is financieel niet in staat om u/zichzelf een uitje te gunnen.

 

Aangezien in de hotels geen opgeleid medisch personeel aanwezig is, is het van belang dat u zelfstandig in uw dagelijkse verzorging kunt voorzien
 

We gaan er als stichting vanuit dat een ieder die zich aanmeldt deze voorwaarde respecteert

Daarin vragen wij u iets over uzelf en uw situatie te vertellen en de reden waarom u vindt dat u in aanmerking komt voor een weekendje weg. 

Als u in aanmerking wilt komen voor een weekend weg vragen wij u aan te melden via het onderstaande aanmeldingsformulier.

Daarin vragen wij u iets over uzelf en uw situatie te vertellen en de reden waarom u vindt dat u in aanmerking komt voor een weekend weg. 

Hoe uitgebreider het beeld is wat we van uw situatie krijgen, hoe groter de kans dat we u een weekend kunnen toewijzen.

Want hoewel we natuurlijk zoveel mogelijk mensen een fijn weekend proberen te bezorgen, kan het voorkomen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, dat we mensen moeten teleurstellen. ​

Als het ons deze keer niet lukt om u een weekend weg te sturen, betekent dat natuurlijk niet dat u zich niet opnieuw kan aanmelden. Wellicht lukt het ons ( tenzij u niet aan de voorwaarden voldeed) u op een ander tijdstip wel te kunnen verblijden met een weekendje weg.

aanmelden weekend weg

Voor wie vraagt u een weekend weg aan

Bedankt voor de inzending!

bottom of page