top of page

ervaringen

Als u heeft kunnen genieten van een heerlijk weekendje weg, lijkt het ons heel erg leuk als u eventjes de tijd kunt nemen om een klein stukje te schrijven op onze site. U kunt uw reactie hieronder achterlaten. 

heideborgh_7260_hotelaanzicht.jpg__1070x

D. vd Vlist, 2018-10-02

Wat hebben we genoten met elkaar, van de mooie kamer, het lekkere eten, en ook van de lieve mensen van hotel Speulderbos.
Onze zorgen waren even naar de achtergrond. De kleinkinderen waren zo blij weer even bij hun vader en moeder te zijn. We hebben gezwommen en met ze gewandeld. Het weer werkte ook nog mee. De fantastische mensen die dit voor ons mogelijk maakten: heel erg veel dank van ons allemaal.

Roland en Jolanda, 2018-08-12

Wat zijn wij in de watten gelegd dit weekend. We hebben een super weekend gehad.  Het begon al bij de aankomst met koffie/thee en koekjes/chocolaatjes. Een ontzettend ruime kamer, met zowel een regendouche als een aparte badkuip en een groot balkon met zitje. ’s Avonds luxe gedineerd met een diner waar je alleen maar van kunt dromen. Heerlijk geslapen in een groot bed en de volgende morgen een super de luxe ontbijt. Overdag zijn wij naar een rommelmarkt, braderie en standwerkersconcours geweest. ’s Avonds weer heerlijk gegeten en deze keer mochten wij kiezen van de kaart. TOP!! Wat kan uit eten toch heerlijk zijn. Vanochtend weer het luxe ontbijt gehad en jammer genoeg kwam er toen een eind aan een heerlijk weekendje uit. Ik heb dit weekend weinig moeten denken aan mijn ziekte en heb mij kunnen opladen voor het volgende traject ( morgen beginnen de bestralingen) Wat ben ik jullie als stichting ontzettend dankbaar dat ik dit met mijn man mocht meemaken. Het blijft een rot ziekte, maar door jullie kunnen mensen zoals ik even een weekend op andere gedachten worden gebracht. Een weekend waar iedereen nog heel lang op terug kan kijken. Nogmaals hartstikke bedankt voor dit hartverwarmende weekendje uit.   Groetjes,   Roland en Jolanda 

Mario, 2018-08-10

Als je met de ziekte kanker te maken krijgt verandert er een hoop in je leven. Je raakt in een keer je gezondheid kwijt, maar dat niet alleen als je uiteindelijk na een periode arbeidsongeschikt raakt verandert ook je maatschappelijke status en niet te vergeten je inkomen dit geeft naast je ziek zijn ook nog emotioneel veel druk mee.
Wij waren dan ook zeer prettig verrast dat wij op aangeven van inloophuis Kennemerland hier wellicht voor in aanmerking kwamen, een weekendje weg volledig verzorgd met het gehele gezin even zorgeloos op pad en erkenning krijgen en vooral veel positieve aandacht van de medewerkers van hotel Bilderberg Speulderbos te Garderen, vanwege mijn eetproblemen door de slokdarmkanker werd er speciaal voor mij gekookt en creatief naar oplossingen gezocht om het mij daar gigantisch naar de zin te maken” nou dat is gelukt hoor dank nogmaals”.
Ook mijn vrouw en dochter hebben ontzettend genoten van dit weekend en dat gaf ons gezin een blijvende herinnering dankzij deze stichting en hun samenwerking met de Bilderberg Hotels en anderen.
Nogmaals hulde voor al de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt en dat er nog veel mensen hier gebruik van kunnen en mogen maken.

Karin, 2018-07-16

Toen we aankwamen hadden we het gevoel in een oase van rust terechtgekomen te zijn. Het hotel lag midden in de natuur, de weg was verder weg, waardoor je eigenlijk alleen vogels hoorde fluiten en het water van de fontein hoorde. De kamers.... zo een luxe! Top ontbijt en lekker diner, Je kreeg door het personeel het gevoel iets speciaals te zijn, zonder dat de nadruk op het feit van kanker lag, een verademing.
Er werd rekening gehouden met de problemen die we tegenkwamen omdat mijn man zich iets ziek voelde. We werden op en top verwend. 
Voor het eerst sinds jaren had ik een heerlijk ontspannen gevoel, kon achterover leunen.
Toen het weekend voorbij was en we naar huis gingen was dat echt met tegenzin;). 
Ik ben jullie zo dankbaar dat we dit mee hebben mogen maken, even weg van de dagelijkse sleur is zo heerlijk.
Dus namens mij, mijn man en toekomstige gelukkigen die dit mogen meemaken.... van harte bedankt voor dit initiatief, dit is onvergetelijk!

Ellen, 2018-07-03

Het is eigenlijk met geen pen te beschrijven maar ga het toch proberen.
Ik heb met een vriendin ( die me door dik en dun gesteund heeft in de angstigste periode van mijn leven) mogen vertoeven in een van de bij u organisatie aangesloten hotels. We zijn heel warm en liefdevol ontvangen en hebben prachtige kamers gehad. De hele periode van het arrangement zijn wij ondergedompeld in ongekende luxe. Heel veel dank hiervoor.

Sandra, 2018-01-07 

Vandaag terug gekomen van een heerlijk weekendje weg! Wat hebben wij dank zij jullie genoten!
Het was voor ons zo onwerkelijk en konden het gewoon niet geloven, bij aankomst stond Anouk ons op te wachten namens de stichting en nog konden wij het niet geloven, zelfs onze honden waren mee zodat we echt compleet waren!
Het hotel Bilderberg Speulderbos was geweldig , zo lief personeel en een hele goede service!
we hebben heerlijk gegeten en zaterdag toen we lekker een dagje weg gingen kregen we een geweldig lunchpakket mee!

Ik vind het echt super dat jullie dit doen het is gewoon niet in woorden te omschrijven wat dit betekend voor mij en mijn gezin, even niet bezig zijn met die vervelende ziekte maar gewoon echt even tijd met elkaar in een super mooie omgeving en heel veel luxe om ons heen.
Ik heb geen woorden genoeg om jullie te bedanken want wat hebben wij genoten!
Dank jullie wel jullie zijn echt toppers!!

Ria, 2017-11-28

Bedankt voor het fijne verwenweekend dat jullie mogelijk maakte. Het hotel was prima, heerlijk gegeten, lief personeel. 
Het was fijn om er samen even uit te zijn. Maar ook het idee dat er mensen zijn die dit voor je bedenken en regelen is hartverwarmend. 
Ria

 

Jan en Gea, 2017-10-17

Gisteren terug gekomen van een heerlijk weekend in Berg en Dal, Landgoed Holthursche Hof, wat een gastvrij en mooi hotel, wat zijn wij verwend! Even niet aan mijn ziekte proberen te denken, maar even genieten van de omgeving, de Waalkade, even op een bankje zitten en de grote schepen zien voorbij varen, terrasje in Nijmegen gepakt (prachtige stad!)  we willen hierbij jullie en allen die betrokken zijn bij deze bijzondere stichting, enorm bedanken, het heeft ons zo goed gedaan en kwam op de juiste tijd! Dank jullie wel.
 

Karin, 2017-07-31

Zo ontzettend genoten in hotel Groot Heideborgh, fantastisch ontvangst, lief personeel. Geweldig gegeten, bedden sliepen heerlijk ( voor het eerst pijnvrij geslapen ). Dag wezen fietsen met de e-bike, ook dit werd super verzorgd inclusief lunch pakket. In de ochtend voor het ontbijt baantjes getrokken in het zwembad. Ik kan eigenlijk maar 1 negatief punt bedenken, het ging veel te snel voorbij helaas... Stichting weg met kanker super bedankt !!! Hans en Karin

Marcianna, 2017-07-09

Wat was het heerlijk! Even een weekendje waarin niks hoeft! We hebben heerlijk gegeten, genoten van het prachtige weer, de mooie omgeving verkend op de fiets.
Heel erg bedankt voor dit weekend, dit pakt niemand ons meer af!
 

Petra, 2016-04-11

Gisteren teruggekomen van een heerlijk weekend weg in ''t Speulderbos,Garderen.
We zijn heerlijk verwend, heerlijk gegeten en alles was super geregeld!!
Dank je wel voor alles!!

Janneke, 2016-04-06

Afgelopen weekend zijn wij bij Bilderberg hotel t Speulderbos in Garden geweest.
We zijn heel goed verzorgd, lekker gegeten en heerlijk bijgekomen!
Super geregeld allemaal!

bottom of page