top of page

aanmelden 8km

Marathon van Amsterdam 2023
INSCHRIJVING GESLOTEN!

De startbewijzen voor de 8 km van de Marathon van Amsterdam op 15 oktober zijn binnen. Inmiddels is de inschrijving gesloten.

Op zondag 15 oktober 2023 lopen we weer de 8 kilometer tijdens 

de Marathon van Amsterdam. 

Ook dit jaar willen we weer zoveel mogelijk geld in zamelen dmv de loop zodat we nóg meer weekendjes weg kunnen verzorgen. Naast een minimum bedrag van €75,-, om aan de loop deel te nemen, zouden we het geweldig vinden als iedere deelnemer, binnen zijn eigen kring, extra fondsen gaat werven. Een weekend weg voor een persoon kost circa €350,- Dat zou een fantastisch doel zijn, of misschien lukt het je wel om een weekend weg voor een heel gezin bij elkaar te krijgen! Laat jezelf sponsoren door je familie, vrienden en/of collega’s! Of maak er een leuke weddenschap van!

Fundraising Platform

Om het zo makkelijk mogelijk te maken om ook vrienden en kennissen om een donatie te vragen, stellen wij een fundraising platform ter beschikking (op basis van het GofundMe platform). Als je middels dit fundraising platform extra fondsen wil werven, vink dan in het aanmeldingsformulier desbetreffend vinkje aan dan ontvang je op het opgegeven e-mail adres een mail met korte uitleg en een persoonlijke link naar het platform om je te registreren. Na aanmelding kan je vanuit het platform vrienden en kennissen uitnodigen om een donatie te doen!

Kosten 8Km loop

De bijdrage voor de loop (minimaal € 75,-) kun je overmaken naar NL86 ABNA 0504 6461 68 onder vermelding van je naam.

Wij kijken enorm naar 15 oktober uit, we hopen jij ook!

*Wij beschikken over een beperkt aantal startbewijzen, aanmelding pas officieel na bevestiging per e-mail door Stiching Weg met Kanker.

Aanmelden 8Km Marathon Amsterdam
Geslacht
Kies je maat T-Shirt

Bedankt voor de aanmelding!

bottom of page