top of page

aanmelden 8km

Marathon van Amsterdam 2024
INSCHRIJVING GEOPEND!

De startbewijzen voor de 8 km van de Marathon van Amsterdam zijn binnen.

Op zondag 20 oktober 2024 lopen we weer de 8 kilometer tijdens de Marathon van Amsterdam.

Dit jaar willen we weer zoveel mogelijk geld inzamelen via de loop, zodat we nóg meer weekendjes weg kunnen organiseren. Naast een minimale bijdrage van €75,- om deel te nemen, moedigen we elke deelnemer aan om binnen zijn of haar eigen kring extra fondsen te werven. Een weekend weg voor één persoon kost ongeveer €350,-, dus dat zou een fantastisch doel zijn. Misschien lukt het je zelfs om genoeg geld in te zamelen voor een heel gezin! Laat je sponsoren door familie, vrienden en collega's, of maak er een leuke weddenschap van!

Geld Inzamelen
Om het makkelijker te maken om donaties te verzamelen, hebben we een fundraisingplatform op GoFundMe opgezet. De link naar dit platform kun je eenvoudig delen met iedereen die jou tijdens de loop wil ondersteunen, zodat je zoveel mogelijk donaties kunt inzamelen.

Kosten
De minimale deelnamekosten voor de loop bedragen €75,- per loper. Dit is inclusief een Stichting Weg met Kanker hardloopshirt. Wij kijken enorm naar 20 oktober uit, we hopen jij ook!


*Let op: We hebben een beperkt aantal startbewijzen. Je inschrijving is pas officieel na bevestiging per e-mail door Stichting Weg met Kanker en het voldoen van de betalingsverplichting.

Aanmelden 8Km Marathon Amsterdam
Geslacht
Kies je maat T-Shirt

Bedankt voor de aanmelding!

bottom of page